Automobilist botst tegen lantaarnpaal

Toegevoegd: 06-12-2009, 16.51 uur

Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Zaterdag omstreeks 13.45 uur is een 21-jarige Terneuzenaar in zijn woonplaats met zijn auto tegen een lantaarnpaal gereden.

Hij reed over de Hoofdweg, komende vanaf de N61, en raakte door het natte wegdek in een slip. Vervolgens kwam hij aan de linkerzijde van de rijbaan tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Omdat onder zijn auto twee gladde achterbanden zaten, kreeg hij daarvoor een proces-verbaal.

De auto raakte bij het ongeval flink beschadigd. De 21-jarige bestuurder bleef ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ka (7-12-2009 om 22:26)
Tjonge, wat een tolerantie.. Ik kan nog vele zaken in het verkeer opnoemen, waar men iedere dag de fout mee ingaat en dus bewust een risico neemt. Al die mensen met hun commentaar rijden dus nooit te hard???? De jongeman kreeg een bon, oke, maar zal blij zijn dat ie zo goed is weg gekomen, denk ik.
Pieter (7-12-2009 om 20:50)
@TT: Is u toevallig met gladde zolen tegen een lantaarnpaal opgelopen? Ik begrijp niet helemaal wat u bedoeld... Als je met gladde banden op je auto rijdt staat dat voor mij gelijk aan een dodelijk wapen.
Fransiscus (7-12-2009 om 17:30)
Je zal maar net bij die lantaarnpaal staan. Met gladde banden rijden getuigt ervan dat je gewoon scheit hebt aan jezelf en anderen. Een ongeluk is dan ook geen excuus dat je niet meer hoeft te boeten voor je domme fouten.
Tim (7-12-2009 om 17:29)
TT, deze reactie begrijp ik niet. Die bestuurder reedt toch met gladde banden, wat is dan de fout van de politie? . Welke wetten moeten er veranderd worden? Alles toe staan in het verkeer, er zijn er nu al zoveel die de huidige wet geving aan zijn/haar laars lappen.
Ben (7-12-2009 om 17:26)
@ TT . Betere wetten? Krijgen je banden daar meer grip door?
TT (7-12-2009 om 13:57)
Heremetijd! Kunnen ze werkelijk nou echt niets anders verzinnen. In plaats van dat politie de samenleving helpt verpest het voor ons. Hun kunnen er niets aan doen hoor. Maar de overheid zal is met nieuwe en betere wetten moeten komen.