Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Nog drie woninginbraken in de provincie

Toegevoegd: 06-12-2009, 22.32 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Zaterdag zijn ook nog drie woninginbraken ontdekt in Colijnsplaat, Lewedorp en Heinkenszand. Eerder meldde de politie al vier andere inbraken.


Zaterdagavond was bij de politie melding gedaan dat er mogelijk inbrekers rondliepen in de Havelaarstraat in Colijnsplaat. De melding was gedaan door een buurtbewoner. Die had omstreeks 20.15 uur twee vreemde mannen zien lopen met gereedschap in hun zakken. Hij vertrouwde het niet en belde de politie.

Toen agenten ter plaatse kwamen, werden ze aangesproken door een bewoner van die straat. Deze had zojuist bij thuiskomst ontdekt dat er bij hem was ingebroken. Het hele huis was doorzocht. Er zijn onder meer een fotocamera en diverse sieraden weggenomen.

Zaterdag tussen 20.45 en 22.30 uur werd er ook ingebroken in een woning aan het Zwake in Heinkenszand. Hier werden diverse goederen weggenomen waaronder sieraden en waardepapieren.

In de Burgemeester Lewestraat in Lewedorp werd zaterdag tussen 16.00 en 23.00 uur ingebroken in een woning. Ook hier werden o.a. sieraden weggenomen en computerapparatuur.
 
Zie ook:
- Vier woninginbraken in weekeinde (06-12-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J. Bolle (8-12-2009 om 12:24)
Hopelijk heeft die buurtbewoner uit Colijnsplaat het kenteken van de auto opgenomen, kunnen die inbrekers eindelijk eens gepakt worden. Die gasten zouden eens moeten weten hoeveel (menatle) schade ze aanrichten, daar past een hele lange straf bij.
TT (7-12-2009 om 13:54)
Criminelen maken van inbraak hun hobby...maar voor ons totaal niet fijn. Het word tijd dat ze opgepakt gaan worden en tot levenslang in de cel komen te zitten. Maarja in dit softe landje zullen ze,als ze eenmaal gepakt zijn er wel met een taakstraf en een jaar gevangenis vanaf komen
Reaguurder (6-12-2009 om 23:19)
Het gaat weer lekker met de woning inbraken. Misschien dat de politie in de avond wat meer kan surveileren, i.p.v. staan te flitsen in de ochtend.
Cookie-instellingen beheren