Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje zwaargewond bij aanrijding Biggekerke

Toegevoegd: 07-12-2009, 10.01 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
BIGGEKERKE - Bij een aanrijding op een oversteekplaats op de Rondweg Biggekerke is vanochtend een meisje zwaargewond geraakt.
 
Het slachtoffertje, een 13-jarig meisje uit de gemeente Veere, werd rond 07.40 uur tijdens het oversteken geraakt door een passerende bestelbus. Omstanders belden direct 112. Twee ambulances rukten uit om het kind te stabiliseren voor vervoer naar het ziekenhuis. Volgens de politie werd ook een traumahelikopter gewaarschuwd, maar die is niet ter plekke geweest.
 
De gewonde is met spoed naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd. Over de aard van de verwondingen van het slachtoffer is nog niets bekend. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld. Volgens de politie heeft het meisje verzuimd om voorrang te verlenen.
 
De bestuurder van de bestelbus, een 40-jarige man uit de gemeente Veere, is door de politie gehoord. De politie zoekt getuigen van deze aanrijding. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Serooskerke, of te bellen met 0900-8844.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
--- (13-9-2010 om 13:48)
Ik mis je nog steeds elkedag weer(W)
Caro (9-6-2010 om 12:27)
Als een ster in de nacht en een zonnestraal overdag zul je altijd over ons waken rust zacht lieve Lotte
Suus (12-12-2009 om 12:15)
De Koekkoeksweg was levensgevaarlijk; Er verongelukte een meisje,en toen werd hij aangepast. De Kaasboerweg idem; na het verongelukken van een vrouw kwam er een fietspad! Vul zelf maar verder in...................
Charief (10-12-2009 om 21:31)
Wij kwamen voor bij toen het net gebeurt is, Lotte lag op de grond met een jas over haar lichaam. er was nog geen ambulance en nog geen politie, dat is gewoon een vreselijk toestand die ik nooit kan vergeten. sterkte voor de familie en vrienden.
Yvonne (10-12-2009 om 20:02)
Ik wens de familie vrienden iedereen die haar kende veel sterkte toe met dit enorm verdriet
Samantha (10-12-2009 om 19:59)
Ik wens de ouders,klasgenoten en familie veel sterkte toe met het verlies van Lotte gecondoleerd :( :'( ik vind het egt heel erg en dan nog zo jong om te overlijden :( xx samantha uit vlissingen
Cookie-instellingen beheren