Weerbericht:
Vrij veel wind en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Arrestatieteam valt woning binnen

Toegevoegd: 07-12-2009, 13.57 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een arrestatieteam is vanmiddag met grof geweld een woning in Vlissingen binnengevallen.
 
De inval vond rond 13.00 uur plaats in de Primulalaan. Negen zwaarbewapende mannen vielen zowel de woning als een achtergelegen gebouwtje binnen. Bij het pand waren op het moment van de inval twee mensen aan het werk. Zij werden door de politiemensen bij de woning vandaan gehaald.
 
De politie Zeeland kon vanmiddag nog niets zeggen over de aanleiding van de inval. Er is niemand aangehouden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stunt (9-12-2009 om 07:02)
het was weer feest voor onze politiemacht, ze mochten weer eens met grof geweld een woning binnenvallen om iemand te zoeken die daar niet woont,stoer hoor, zoek de mens op de plaats waar ze echt zijn.
Anoniem (8-12-2009 om 23:13)
Jaap vergeer heeft weer geen verstand van zaken zo te zien .. Als je had doorgedenkt waarom ze met zo veel komen, is omdat het een gevaarlijk iemand is .. diegene was er danwel niet, maar dat zegt niets! Voortaan een beetje nadenken voordat je iets zegt!
TT (8-12-2009 om 17:01)
Hoop dat we snel lezen wat de aanleiding was.. Misschien eindelijk die rotinbrekers te pakken? Ben nieuwsgierig!
AT. (8-12-2009 om 15:08)
Topcrimineel? AT wordt standaard ingezet als iemand als zeer vuurgevaarlijk wordt geacht. En jah als ze opeens een tip binnen krijgen waar deze persoon zich ophoudt, dan gebruiken ze idd optische en geluidssignalen. En zo 'gewoon' zijn die auti's niet.
Jos (8-12-2009 om 13:10)
Tja en dit allemaal voor niks,er was niemand aanwezig behalve 2 bouwvakkers. Was weer een goede zet van justitie,informatie foutje!
Arie (8-12-2009 om 12:44)
Je hoeft geen "top crimineel" te zijn om levensgevaarlijk te zijn...
Cookie-instellingen beheren