Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 170 km

Rekening leeg na diefstal pinpas

Toegevoegd: 07-12-2009, 21.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Van een 63-jarige vrouw uit Oost Souburg is vanmiddag haar portemonnee gestolen. Met de gestolen pinpas is geld van haar rekening gepind.


De vrouw had in een winkel in Middelburg gepind en had daarna haar portemonnee in haar handtas gestopt. Toen ze thuiskwam ontdekte ze de diefstal.

Ze blokkeerde meteen haar pinpas maar hoorde van de medewerker dat er al 1000 euro van haar rekening verdwenen was.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pipa (8-12-2009 om 21:37)
Beste mensen als je een rekening hebt bij een bepaalde bank kunje toch een daglimiet in laten stellen wat je per dag op kunt nemen al is dat max 200.euro per dag bij de pin en in de winkels kun je dan gewoon pinnen wat je gekocht hebt al is dat 800 euro zo simpel is dat.
Pikkiknie (8-12-2009 om 21:15)
Heel triest voor die mevrouw! Helaas weet ik uit ervaring dat je naar het afgeschreven geld kan fluiten....! Echt afschuwelijk, ik kan maar niet begrijpen dat die geraffineerde lui zo gewetenloos dit anderen aandoen! Wij werken er hard voor, terwijl zij het jatten. Bah!!!!
Kaatje (8-12-2009 om 19:52)
Scherm altijd je pincode af als je bij een kassa betaalt. Bij heel veel mensen kan de hele rij wachtenden nog steeds meekijken. De dief dus ook. Steelt later je portemonnee uit je tas of zak en bingo! Ze zijn zo verschrikkelijk gehaaid.Je daglimiet kom te pinnen kan je laten aanpassen bij je bank.
Vlissinger (8-12-2009 om 18:28)
Je kan makkelijk 2500 euro opnemen van een rekening in één keer, dit is je daglimiet. ouderen mensen bewaren vaak hun pincode in de portemonnee. als de dader niet gepakt wordt is het geld waarschijnlijk spoorloos en kan de verzekering niet dekken omdat de pincode mogelijk vrijgegeven is.
Janus (8-12-2009 om 18:19)
Ze kijken gewoon als je aan het pinnen bent wat je pincode is, dat valt niet op, en dan jatten ze je portemonee met inhoud en trekken je rekening leeg
Els (8-12-2009 om 17:07)
WEL BIJ DE LES BLIJVEN LEZERS !!! ze had gepind in een winkel de dief kan achter haar hebben gestaan en de pincode mee gelezen hebben , maar het hoge bedrag jah misschien verschilt het van bank tot bank van opname
Cookie-instellingen beheren