Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Twee gewonden bij bedrijfsongeval

Toegevoegd: 08-12-2009, 09.21 uur
Twee gewonden bij bedrijfsongeval
Door: Manfred Berrevoets
NIEUWDORP - Bij een bedrijfsongeval aan de Denemarkenweg in Nieuwdorp zijn dinsdagmorgen rond 08.20 uur twee medewerkers gewond geraakt.


Een heftruckchauffeur was bezig kratten aan het verplaatsen. Deze staan per vijf stuks op elkaar gestapeld en wegen bijna 200 kilo per stuk. De chauffeur pakte twee kratten van een stapel toen de stapel daarachter schuin omviel.

Het bovenste krat viel op twee medewerkers, een 40-jarige Vlissinger en een 49-jarige Goesenaar. Beiden raakten gewond aan hun hoofd en zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sander (8-12-2009 om 18:08)
Volges mij is dat kloosterboer ik hoop dat de verwondingen mee vallen
Zeeuwse Ogen (8-12-2009 om 11:57)
Zal wel bij DaalImpex of Kloosterboer zijn. Havenwerk is gevaarlijk. Heb het begin dit jaar bij gebrek aan beter ook even gedaan. Fysiek zwaar en riskant, heftrucks aan boord, scheefhangende ladingen, enorm veel hangende lasten die overvliegen.