Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Scholieren bekeurd voor verlichting

Toegevoegd: 08-12-2009, 19.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
HEINKENSZAND - Dinsdagmorgen tussen 07.30 en 08.15 uur heeft de politie Zeeland scholieren gecontroleerd op hun fietsverlichting.

Dit is omdat scholieren in de wintermaanden door donkere, slecht verlichte, polders naar school fietsen. Het is het belangrijk dat de verlichting van hun fiets in orde is. Daarom wordt er door de politie regelmatig op verlichting gecontroleerd.

Dinsdagmorgen werd er gecontroleerd op de schoolroutes vanaf Heinkenszand en 's-Gravenpolder op de locaties Kruissewegje en Goesestraatweg. Er werden 14 bekeuringen uitgeschreven vanwege slechte of geen fietsverlichting en 1 bekeuring voor slechte of geen bromfietsverlichting. Ook werd 1 bromfietser bekeurd voor het rijden in een gesloten verklaring.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (8-12-2009 om 23:12)
Goede zaak! Levensgevaarlijk, je ziet ze echt niet zonder verlichting ..