Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 26 km

Vrachtwagen ramt slagboom brug

Toegevoegd: 08-12-2009, 19.20 uur
Vrachtwagen ramt slagboom brug
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een 21-jarige man uit Silvolde is dinsdagochtend rond 10.30 uur op de N61 bij Terneuzen tegen de slagboom van de brug gereden.


De man merkte de bruglichten te laat op en ramde de slagboom. Een achter hem rijdende 18-jarige automobiliste uit Hulst reed daardoor tegen de achterzijde van de vrachtauto.

Bij het ongeval raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bas (9-12-2009 om 12:48)
Vrachtwagen chauffeurs zijn met andere dingen bezig.... het corrigeren van fouten van mede weg gebruikers. Doe eerst zelf eens een rondje in een vrachtwagen voordat je zulke dingen neer zet.
MEL (9-12-2009 om 10:37)
@TT de jongedame had zelf moeten zien dat de lichten rood knipperen en ook van te voren de oranje lichten. Schade vergoed omdat ze achterop de vrachtauto is gereden, all-risk verzekerddan wel, maar daar gaat haar pas vergaarde noclaim en ze is een beginnend bestuurster, geen goede beurt dus.
Marina (9-12-2009 om 10:32)
Zo zie je maar weer, veels te dicht achter een vrachtauto rijden en dan zelf niet zien dat de lichten van de brug rood knipperen en dat met de regen en donkere lucht, moet dat toch opvallen. Hoe dikwijls is de slagboom in Sluiskil nu al vervangen, bij Sas van Gent hoor je dat haast niet!!!
TT (9-12-2009 om 08:46)
Alleen maar omdat andere weg(mis)bruikers niet opletten is de andere er weer de dupe van. Hoop dat de 18-jarige niet veel schade aan zijn auto heeft,en vergoed word maar zal vast wel. Tja. Automobilisten moeten meer inzicht in het verkeer gaan krijgen.
Kees (9-12-2009 om 06:05)
Als we de sloot in springen springt men erachterna.vertrouw nooit je voorganger en kijk voor je zelf aan.vr8auto chauffeurs zijn tegen woordig met andere dingen bezig.
Cookie-instellingen beheren