Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrachtwagen ramt slagboom brug

Toegevoegd: 08-12-2009, 19.20 uur
Vrachtwagen ramt slagboom brug
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een 21-jarige man uit Silvolde is dinsdagochtend rond 10.30 uur op de N61 bij Terneuzen tegen de slagboom van de brug gereden.

De man merkte de bruglichten te laat op en ramde de slagboom. Een achter hem rijdende 18-jarige automobiliste uit Hulst reed daardoor tegen de achterzijde van de vrachtauto.

Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (9-12-2009 om 18:31)
Jeps de chauffeur zat fout, maar denk dat de bestuurster ook niet geheel bij de weg zat. Die had al kunnen vertragen als ze de lichten zag knipperen ook al reedt de vrachtwagen door. Maja was snel opgelost, gelukkig dus geen al te grote verkeershinder gehad.
M (9-12-2009 om 18:09)
@TT Natuurlijk krijgt de 18 jarige de schade niet vergoed. tenzij hij allrisk verzekerd is. Hij rijd achter op dus hij is fout. Hij zal dus ook de schade aan de achterkant van de vrachtwagen moeten betalen. Moet ie maar beter opletten dan was hij niet de dupe van zich zelf.
Gerben (9-12-2009 om 17:45)
Kees, worden nu weer de vrachtwagenchauffeurs de schuld gegeven? Ga zelf eens een rondje rijden in een vrachtwagen dan kom je erachter als je gaat remmen en je bent geladen dat ie niet zo snel stilstaat. Zou ook een reden kunnen zijn van zijn doorrijden.
Jeroen (9-12-2009 om 17:23)
Nee, @TT wanneer de bestuurster van de auto die achter de vrachtauto reed voldoende afstand had gehouden had zij dit makkelijk kunnen voorkomen, maar ja, we zitten liever met z'n allen elkaar op te jagen, en nog net niet met je bumper in een ander z'n kofferbak. Eigen schuld dus en een dure les.
Ben ik zo slim of is de rest zo dom (9-12-2009 om 17:14)
Ja mensen houd de oogjes open en je knalt niet op een slagboom of achterkant vrachtwagen en bij voldoende afstand van de vrachtwagen lijkt mij tijdig stoppen ook nog mogelijk, dit vermindert ook de opstoppingen door dit soort domme ongelukken en zo kan iedereen veilig zijn weg vervolgen
Frans (9-12-2009 om 13:23)
Een minimum aantal ervaringsjaren achter het stuur zou een goeie zaak zijn voor beginnende vrachtwagenchauffeurs.