Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Rijbewijs kwijt voor gevaarlijk rijgedrag

Toegevoegd: 08-12-2009, 19.23 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Door de politie is dinsdagmiddag het rijbewijs ingenomen van een 31-jarige Terneuzenaar wegens gevaarlijk rijgedrag.

Agenten zagen rond 12.30 uur op de Tractaatweg de automobilist over een verdrijvingsvlak rijden. Even later haalde hij een vrachtauto in zonder richting aan te geven en over een dubbel doorgetrokken streep.

Een tegemoetkomende automobilist(e) moest volop in de remmen en uitwijken om een aanrijding te voorkomen. De 31-jarige automobilist vervolgde zijn weg om even later weer een vrachtwagen in te halen over de doorgetrokken streep.

Een eindje verderop werd de automobilist aan de kant gezet waarna hij gelijk zijn rijbewijs moest inleveren omdat hij door zijn rijgedrag andere weggebruikers in gevaar had gebracht. De politie in Terneuzen is nog op zoek naar de bestuurder van de groene personenauto die moest uitwijken. Deze bestuurder willen zij horen als getuige.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kevin vermeire (9-12-2009 om 17:22)
Het afgelopen jaar zijn er op deze weg 2 bekenden van mij doodgereden door dit soort egoisten aub politie pak deze eens keihard aan ik heb geen zin weer een bekende te begraven door de schuld van een wegpiraat!
Gerrie (9-12-2009 om 08:57)
Dit is anders dagelijkse kost op de Traktaatweg!! Dat er nu eens een politieauto in de buurt was is al opvallend. Vooral bij de stoplichten is het goed uitkijken...met een bloedgang door rood licht rijden is vrij normaal op deze Traktaatweg.
Goesenaar (8-12-2009 om 21:59)
Deze figuur heeft de politie laten zien dat hij niet kan autorijden. Dus rijbewijs in de papiervernietiger.
Sas (8-12-2009 om 21:37)
Gewoon weer zijn rijexamen laten doenen er nog een fikse bekeuring bij geven,ik hoop dat hij het dan wel zal leren.Welk gedrag hij moet hebben op de weg er gebeuren al genoeg ongelukken met zo"n gedrag op de weg
Sluuskille (8-12-2009 om 20:53)
Rijbewijs niet meer terug geven zulke mensen horen niet op de weg