Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen belandt in tuin Vrouwenpolder

Toegevoegd: 09-12-2009, 12.58 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - Een vrachtwagen is woensdag aan het einde van de ochtend in een tuin van een woning langs de N57 bij Vrouwenpolder gereden.
 
Het ongeval vond rond 11.00 uur plaats. De bewoonster van het pand was op dat moment aan de voorzijde van de woning een kopje koffie aan het drinken en schrok van het lawaai dat de truck teweegbracht. De vrachtwagen reed eerst in de berm en ramde vervolgens een tuinhek om uiteindelijk halverwege de voortuin tot stilstand te komen.
 
De bestuurder raakte niet gewond. Het tuinhek kwam deels vast te zitten onder de truck. Met een kraan is de oplegger van de vrachtauto losgekoppeld. Hierna is de vrachtauto zelf uit de tuin getrokken. Hoe groot de schade precies is, is nog niet duidelijk.
 
Het verkeer werd enige tijd omgeleid.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter (9-12-2009 om 18:17)
Ik kwam hier rond 3uur voorbij en moest toen omrijden. deze bocht is inderdaad een lastige bocht, gebeuren wel vaker ongelukken!
Jan (9-12-2009 om 16:49)
Helemaal geen lastig bochtje als je aan de snelheid houdt en oplet gaat het niet mis maar men let niet altijd op dan gebeurt zoiets
Rik (9-12-2009 om 16:16)
Zo te zien aan de foto's zijn alle betrokkenen zeer goed weggekomen, wat zou er overblijven vanje voorpui als die truck binnendendert. Ik hoop voor de bewoonster dat de koffie nog lekker gesmaakt heeft
Breggina (9-12-2009 om 16:10)
Ten eerste voor de mevrouw sterkte want het is toch flink schrikken. Ik rij daar kranten s,morgens zo rond 5 uur als je dan weet hoe hard of ze rijden soms is het bijna niet mogelijk om fatsoenlijk je kranten te bezorgen je wordt gewoon weggetoeterd als ze met een gangetje van 120 aankomen
Vrouwenpolder (9-12-2009 om 15:30)
Misschien is het verstandig dat er eens wat rustiger gereden word! Ik ben het er mee eens dat de weg zich leent om eens lekker hard te rijden en zeker als de bocht lekker meegeeft, maar dit punt is een gevaarlijk punt zeker voor een vrachtwagen want je gaat overhellen!
Jan (9-12-2009 om 15:10)
Lastige bocht? Kan zijn! Te hoge snelheid?Bijna zeker! Of misschien was hij koffie aan het zettten.De zwaarste ongelukken worden door vrachtwagens veroorzaakt:te snel rijden,geen afstand houden of met iets anders bezig zijn.
Cookie-instellingen beheren