Weerbericht:
In het noordwesten kans op lichte regen, elders droog. Zaterdag buien
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 74 km

Vrachtwagen belandt in tuin Vrouwenpolder

Toegevoegd: 09-12-2009, 12.58 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - Een vrachtwagen is woensdag aan het einde van de ochtend in een tuin van een woning langs de N57 bij Vrouwenpolder gereden.
 
Het ongeval vond rond 11.00 uur plaats. De bewoonster van het pand was op dat moment aan de voorzijde van de woning een kopje koffie aan het drinken en schrok van het lawaai dat de truck teweegbracht. De vrachtwagen reed eerst in de berm en ramde vervolgens een tuinhek om uiteindelijk halverwege de voortuin tot stilstand te komen.
 
De bestuurder raakte niet gewond. Het tuinhek kwam deels vast te zitten onder de truck. Met een kraan is de oplegger van de vrachtauto losgekoppeld. Hierna is de vrachtauto zelf uit de tuin getrokken. Hoe groot de schade precies is, is nog niet duidelijk.
 
Het verkeer werd enige tijd omgeleid.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
David (11-12-2009 om 16:40)
@A, wie ben jij om te bepalen dat die vrachtwagen niet zo naar een havengebied mag rijden?Waarom ligt die weg daar?Gelukkig willen de getroffenne nu ook een nieuwe weg, ondanks dat ze eerder fel tegen waren. Win-win situatie zeg ik. Verder is alles goed afgelopen,een ongeluk zit in een kort bochtje
Jan P (10-12-2009 om 18:29)
@ A (9-12-2009 om 22:32 uur) Misschien moest de chauffeur wel bij een boer laden in de polder??
Souburgse (10-12-2009 om 10:55)
Gelukkig is het goed afgelopen. De chauffeur heeft niet te hard gereden, maar kwam met zijn achteras in de boterzachte berm terecht na de vele regenval van de afgelopen weken. Ik vind het knap dat de chauffeur er alles aan heeft gedaan om de woning niet te rammen. maar het tuinhek en de vijver !.
Bas (10-12-2009 om 09:51)
Winter? Troep op de weg? Snelheid aanpassen aan de omstandigheden! Velen doen dat niet, en maar jakkeren en jagen, totdat het fout gaat, en dan de weg de schuld geven, tjongejonge...
Soms Geluk Soms Ongeluk (10-12-2009 om 00:41)
@Matthijs ... je MAG er 80, maar dat is zeker niet verplicht !! En hoe weet jij dat hij niet te hard gereden heeft? 85 ... 90 ... 95 ? Was jij er bij omdat je het zo stellig beweert? Ik heb je al vaker de suggestie gegeven, nadenken voor je reageert.
SlowRider (10-12-2009 om 00:15)
Zooooo....een schietgebedje is niet voor z'n tijd hierzo. Iets meer naar rechts en zeg maar dag met je woning. Gelukkig blijft het alleen met materiale schade. Volgende keer iets minder enthousiast die bocht door.
Cookie-instellingen beheren