Weerbericht:
Van het westen perioden met regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Verkeerschaos door ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 09-12-2009, 17.14 uur
Verkeerschaos door ongeluk Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een eenzijdig verkeersongeval heeft vanmiddag in Middelburg voor een flinke verkeerschaos gezorgd.
 
Door onbekende oorzaak reed de bestuurder van een oude Mercedes tussen 16.30 en 16.45 uur met zijn auto tegen een paal en een boompje. De auto schoof door in een ondiepe, droge sloot. Er raakte niemand gewond.
 
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto uit de sloot getrokken. De Schroeweg in de rijrichting van het centrum was vanwege de bergingswerkzaamheden enige tijd afgesloten tussen de rotonde Mortiere en de kruising Torenweg. Het verkeer werd omgeleid. Vanwege de spits zorgde het ongeluk daarom voor fikse files.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws Meisje (11-12-2009 om 17:06)
Ik heb op 22 januari van dit jaar exact dezelfde uitglijder gemaakt op die plek en ik zou graag in contact komen met de bestuurder van de mercedes. Wat een commentaar. Tot je er zelf staat en de gemeente Middelburg vooralsnog steeds zijn schouders ophaalt over de verkeersveiligheid daar!
Ann (10-12-2009 om 11:56)
Zet er pionnen of lint bij/om en iedereen ziet dat het al bekend is en dan berging na de spits!
Sjaak (10-12-2009 om 09:37)
Als het jullie auto was geweest dan hadden jullie ook graag gezien dat hij zo snel mogelijk uit de sloot werd gehaald. Het is zo makkelijk om af te geven op de politie. De politie doet hun werk, en so wat dat je dan even geduld moet hebben. De bekrompenheid van sommige mensen tegenwoordig, triest.
Martin (10-12-2009 om 09:22)
Nu de Nieuwlandse weg niet meer bestaat is dit het zoveelste bewijs dat als er echt iets gebeurt Middelburg als ratten in de val zit, je kunt geen kant meer uit bij een probleem op de ""ramp""rotondes
Mercedes broeder (10-12-2009 om 09:18)
Zonde voor de benz ik hoop dat hij gemaakt kan worden en weer snel kan rijden sucses
Vakantieman (10-12-2009 om 08:42)
@lang wachten ,als er een sporenonderzoek is moet dat meteen,anders gaan de sporen verloren (al weet ik niet waarom er hier een sporenonderzoek moest komen). @ jeroen,vanuit Den Haag bestaat er een uitgestelde berging in het kader van incident management,dat hadden ze toe moeten passen.