Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 274 km

Verkeerschaos door ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 09-12-2009, 17.14 uur
Verkeerschaos door ongeluk Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een eenzijdig verkeersongeval heeft vanmiddag in Middelburg voor een flinke verkeerschaos gezorgd.
 
Door onbekende oorzaak reed de bestuurder van een oude Mercedes tussen 16.30 en 16.45 uur met zijn auto tegen een paal en een boompje. De auto schoof door in een ondiepe, droge sloot. Er raakte niemand gewond.
 
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto uit de sloot getrokken. De Schroeweg in de rijrichting van het centrum was vanwege de bergingswerkzaamheden enige tijd afgesloten tussen de rotonde Mortiere en de kruising Torenweg. Het verkeer werd omgeleid. Vanwege de spits zorgde het ongeluk daarom voor fikse files.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (10-12-2009 om 02:21)
Dat van die bruggen is onzin, die krijgen weer enorme claims voor telaat leveren van goederen. Maar een mannetje bij de auto en na de spits wegsleppen lijkt mij inderdaad handiger. Heb niemand er last van behalve het slachtoffer.
Bruggendraaier (10-12-2009 om 00:51)
Jeroen, doe maar lekker aan jezelf denken .... Je wordt nog wel eens wat in je leven. Waarom eigen jij je meer rechten aan om van een brug gebruik te maken dan een schip of jacht dat zou mogen doen. Beetje egoïstische inslag. Broepsvaart is met werk bezig. Jij staat voor een brug in je vrije tijd.
Jeroen (9-12-2009 om 23:03)
Ja dat krijg je ervan als de overheid besluit de lompe regeltjes van Den Haag na te leven. Inderdaad doe het afslepen nou eens na de spits Heb een uur langer moeten doorwerken omdat men zo nodig de boel moesten omleiden. Het is net als het draaien van de bruggen tijdens de spit. sper ze van 4-6
Henk Zegers (9-12-2009 om 21:06)
Mensen, Denk even na! Als wij als hulpverlening deze auto laten staan gaat iedereen 112 bellen om te vertellen dat er een auto in de sloot ligt! Trouwens, in de file sta je toch! met of zonder dit ongeluk erbij.
Wilb--- (9-12-2009 om 21:00)
Helemaal mee eens om dit na de spits te doen. ze kunnen er altijd een mannetje bijzetten om het verkeer goed door te laten stromen. dat kost minder hoor.
Lang wachten! (9-12-2009 om 20:10)
Tsonge jonge. Verkeerspolitie, Volvo, moet wel ernstig zijn denk je dan. Plaats des onheils genaderd. Vervolgens vast op de rotonde, je kan geen kant op. Bijna geramd door een forens. Over Arnemuiden vervolgens naar huis. Lang verhaal NB: kan dat sporenonderzoek de volgende keer wachten tot morgen?
Cookie-instellingen beheren