Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Politie rolt diverse hennepkwekerijen op in Terneuzen

Toegevoegd: 23-01-2006, 23.35 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - In Terneuzen heeft de politie maandagmiddag in vier panden onderzoek gedaan naar hennepkwekerijen.

Rond 15.00 uur werd de eerste hennepkwekerij ontdekt op de bovenverdieping van een woning aan de Donze Visserstraat. Hier werden 435 hennepplantjes aangetroffen. Op het moment van de inval waren in de woning geen personen aanwezig. Alle planten alsmede de benodigde apparatuur is in beslaggenomen om te worden vernietigd.

Daarna werden onderzoeken gedaan bij twee panden in de Vlooswijkstraat. In het eerste pand werd geen hennepkwekerij aangetroffen, wel de restanten ervan. 

In het tweede pand in de straat werd wel een hennepkwekerij ontdekt van 76 kleine hennepplantjes. Ook hier werden de plantjes en apparatuur in beslaggenomen.

Het laatse pand dat de politie bezocht was aan de Tholenstraat. Ook hier werden alleen de restanten van een hennepkwekerij aangetroffen.

Er werden geen personen aangehouden. Bij deze aktie kreeg de politie medewerking van de Delta Nuts en van de Gemeente Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren