Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 137 km

Man gewond door vuurwerkbom Sas van Gent

Toegevoegd: 10-12-2009, 10.57 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Een 23-jarige man is woensdagavond in Sas van Gent gewond geraakt als gevolg van een ontploffende vuurwerkbom.


De man ging rond 22.00 uur op de Paul Krugersdreef kijken omdat er rotjes werden afgestoken. Hij opende de voordeur en werd 'weggeblazen' door de kracht van een explosie, vermoedelijk een vuurwerkbom, die ongeveer 1 meter naast de voordeur tot ontploffing kwam.

De man werd de gang in geslingerd en raakte gewond aan zijn onderrug. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is een onderzoek gestart.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dent (12-12-2009 om 09:29)
Hey lorre hoor nu pas wat er gebeurt is beterschap kerel !!!!!!! loopt vol met dat kleine tuig hier in dat dorp en er zijn meer klachten dan alleen vuurwerk ect . politie ?? ja inderdaad komen altyd als het te laat is of met 1 auto als ze komen natuurlijk
Nathalie (11-12-2009 om 15:15)
Lorenzo heel erg veel beterschap en nu maar hopen dat de daders snel en hard aangepakt gaan worden en dat jij maar weer snel terug naar huis mag bij je vrouwtje en kindje dit is zo onbegrijpenlijk we mogen blij zijn dat je nog leeft stelletje idioten !!!!!!!!!!
Zoop (11-12-2009 om 10:58)
Poging tot moord? Poging tot doodslag? Letsel door schuld? Terroristische aanslag? Een afrekening in het onderwereldcircuit? Allemaal met voorbedachte rade trouwens.. Laten we stellen dat dit toch echt niet meer onder vuurwerk kan vallen. Waar is de grens? Moeten er eerst doden vallen ?
Jaap vergeer (10-12-2009 om 22:57)
Wat ik niet snap is waarom het een aantal jaren geleden een strafbaar feit was dat je vuurwerk afstak en dat het ineens weer is teruggedraaid en een overtreding is. Je ziet wat voor krankzinnigen er rondlopen die er dit soort dingen er mee doen. Vuurwerk moet alleen voor professionals zijn.
Marina (10-12-2009 om 20:32)
Als ze deze gasten te pakken krijgen, dan moeten ze ze eens een flink aantal foto's laten zien van mensen die verwond zijn door vuurwerk en wat voor tijd eroverheen gaat dat de wonden genezen zijn. En confronteren met de slachtoffers, die een hand, vinger, arm, oor enz kwijt zijn en gehoorschade
ZOMAAR (10-12-2009 om 19:48)
Voor het zelfde geld had zij open gedaan met de baby op haar arm niet dat het nu niet erg is hoor maar nu kunnen ze het na vertellen en is het poging tot dan had het waarschijnlijk moord geweest!!
Cookie-instellingen beheren