Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 103 km

Man zwaar mishandeld in Goes

Toegevoegd: 10-12-2009, 21.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Donderdagmiddag rond 17.30 uur is een 29-jarige automobilist uit Goes, aan de Beestenmarkt in Goes, door twee mannen zwaar mishandeld.

Rond genoemd tijdstip reed de 29-jarige man met zijn vrouw en twee kleine kinderen in de auto over de Beestenmarkt. In deze straat stond een busje geparkeerd. Twee mannen waren bezig met laden en lossen.


Omdat de 29-jarige man er met zijn auto niet langs kon stapte hij uit en vroeg de twee mannen of zij het busje iets wilden verzetten. Hierop werd de 29-jarige man meteen geslagen door de twee mannen. Ook toen hij op de grond lag kreeg de Goesenaar schoppen tegen zijn hoofd en lichaam.

De 29-jarige man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De twee mannen, van 23 en 28 jaar oud, beiden uit Dirksland zijn aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mii (22-12-2009 om 13:00)
Zoals voorspelt er zitte 2 kanten aan dit verhaal: het "slachtoffer" heeft de eerste kopstoot uitgedeeld. Dus die man begon zelf door op een rare manier te reageren nadat 1 van hun zei dat ze bijna klaar ware! het begon 1 op 1 maar nadat die vrouw zich ermee begon te bemoeie is de 2e erbij gekomen
Chicka68 (13-12-2009 om 21:28)
Pardon hoor, maar al heeft de persoon het misschien niet zo vriendelijk gevraagd, (wij waren er niet bij!) te gaan rammen als de vraagstelling niet bevalt is op geen enkele manier goed te praten. Dat goed te praten vind ik zelfs nogal eng. Er is geen excuus voor dergelijk geweld. Laat staan begrip!
Kolossus (13-12-2009 om 20:33)
Wat een burocratische onzin X, een vergunning aanvragen... die chauffeur krijgt s'morgens gewoon lading in zijn truck geschoven en moet maar zien, denkt u dat hij dan tijd heeft om op het gemeente kantoor vergunningen aan te vragen ? de economie sterft zo de burocratendood als u zo doorgaat
X (13-12-2009 om 12:39)
Wanneer het hier om laad en loswerkzaamheden door bedrijfswerknemers gaat is dit meteen een prima reden om deze gefrustreerde personenen direct de zak te geven. Immers je blijft met je poten van een ander af. Zet hem gewoon waar er geen hinder plaatsvind en vraag anders een speciale vergunning.
Wonder (12-12-2009 om 23:18)
Het kan er bij mij niet in dat die jonge gasten vanuit het niets op de vuist zijn gegaan. Die man moest gewoon zijn frustratie kwijt op die jochies. Dat heeft even verkeerd uitgepakt en alle schuld word in hun schoenen geschoven. Hij komt er alleen zo goed mee weg vanwege de kids.
Steenrozen (12-12-2009 om 18:48)
Zeg pippa jullie weten niet eens of die man het wel netjes gevraagd heb je was er toch niet bij dat word er misschien gezegd ja en als je al niet eens een paar minuutjes kan wachten is dat ook wel heel erg hoor en. Nogmaals werken doe je niet voor je lol dus in de weg staan ook niet!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren