Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 89 km

EHBO Graauw haalt recordbedrag op

Toegevoegd: 11-12-2009, 09.59 uur
Door: Roland de Jong
GRAAUW - De EHBO-vereniging heeft met haar collecte, de zogeheten 'pleisteractie', eind oktober een nieuw recordbedrag opgehaald: bijna 587 euro.
 
Het geld werd opgehaald tijdens de jaarlijkse huis-aan-huis collecte. Die vond dit jaar plaats van 17 tot en met 24 oktober in Graauw en omgeving. Het hele bedrag komt ten goede aan de kas van de vereniging.
 
Volgens Lineke Keizer, secretaris van de vereniging, gaat het om een recordopbrengst. "De cijfers van de afgelopen jaren laten een duidelijk stijgende lijn zien. Dit jaar hebben we het hoogste bedrag ooit opgehaald. We willen dan ook iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd."

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (11-12-2009 om 18:32)
GEWELDIG!! Waarin een klein dorp groot is. Je kunt kletsen wat je wilt maar op de Graauw weten ze iets te organiseren. Boomwaaifeesten om maar iets te noemen.