Weerbericht:
Vrij veel wind en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeer grote brand bowling De Kruitmolen

Toegevoegd: 12-12-2009, 04.52 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een zeer grote brand heeft vannacht voor grote schade gezorgd bij Bowlingcentrum De Kruitmolen in Middelburg.
 
De brand in het complex aan de Kruitmolenlaan werd rond 03.45 uur ontdekt. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van forse rookontwikkeling. De brandweer heeft de toegang tot het pand geforceerd om bij de brandhaard, welke aan de achterzijde van het pand gelegen was, te bereiken.
 
Er werden ongeveer tien brandweervoertuigen opgeroepen. Voor de zekerheid stond een ambulance stand-by. Niemand raakte gewond. De brandweer heeft metingen verricht om te kijken of er geen sprake was van vrijkomende gevaarlijke stoffen. Voor zover bekend zijn was dat niet het geval.
 
De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Ook een schadebedrag is nog niet bekend. Waarschijnlijkijk kan het bowlingcentrum vandaag niet open gaan.
 
Zie ook:
- Veel rook en schade na brand De Kruitmolen (14-01-2007)

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Israël (14-12-2009 om 06:05)
Sterkte voor de familie Vader en andere medewerkers.
Joey irvine (12-12-2009 om 08:53)
Hoe komt dat dan of is het brandstichting? ik zou om half tien voor examen moeten van teakwondo maar ik weet niet of het doorgaat en de voetbal ook niet?zeker?
Rene (12-12-2009 om 07:27)
Heel veel sterkte paar jaar gelden ook al een keer brandt gehad. komt altijd hard aan als het geen waarvoor je werkt in brand op gaat.
Cookie-instellingen beheren