Weerbericht:
Vrij veel wind en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Vervolg actie Middelburg Wapenvrij

Toegevoegd: 12-12-2009, 23.59 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In het centrum van Middelburg is zaterdagavond gevolg gegeven aan de actie 'Middelburg Wapenvrij'.


Vanaf elf uur 's avonds werd bij café Mambo's aan het Damplein een intensieve controle gehouden op wapen- en drugsbezit. Twee portiers waren ingezet om elke bezoeker vooraf preventief te fouilleren. Er werd ook gebruik gemaakt van detectie-apparatuur.

Ook bij Café Rooie Oortjes, Café ’t Schuttershof en Club Zanzi-bar is gecontroleerd. De bezoekers waren over het algemeen bekend met het verscherpte toezicht op wapens en bereid om zich vrijwillig aan een controle te onderwerpen.

Tijdens de controle zijn drie messen aangetroffen. Deze messen zijn volgens de Wet wapens en munitie niet verboden, maar wel zeer ongewenst als je gaat stappen. Ook zijn vijf zakjes verdovende middelen in beslaggenomen. De controles zullen in de toekomst zeker herhaald worden.

Zie ook:
- Ook horeca Middelburg wapenvrij (19-11-2009)
- Middelburgse jongeren leveren wapens in (16-11-2009)
Middelburg Loopt Wapenvrij van start (03-11-2009)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren