Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Man beroofd in woning Haamstede

Toegevoegd: 13-12-2009, 18.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
BURGH-HAAMSTEDE - Zaterdag om 19.17 uur is in een woning aan de Hogeweg in Burgh Haamstede een man beroofd.


Bij de bejaarde man werd die bewuste avond op het raam geklopt waarop hij de voordeur opendeed. Hij werd aangesproken door twee vrouwen met een buitenlands accent. Even later kwam er nog een derde vrouw bij.

De drie vrouwen drongen via de gang de woonkamer van de man binnen waarna de man ze weer terug de gang in werkte. Eenmaal in de gang viel een van de vrouwen tegen de man aan. Hierna vertrokken de drie vrouwen snel. Even later bemerkte de bejaarde man dat zijn portemonnee uit zijn broekzak was gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse (14-12-2009 om 10:24)
Makkelijk hoor, een bejaarde overvallen. moesten ze eens bij mij doen, t zou wel anders aflopen dan!!!
Ikke (14-12-2009 om 08:16)
Wat een **streek!!!
Rian (13-12-2009 om 22:57)
Wat een walgelijke actie! Ik ken de man die overvallen is en laat ik zeggen dat de 'dames' mazzel hadden dat ik gisteravond niet in Burgh Haamstede aan het werk was...
? (13-12-2009 om 21:31)
Wat een schoften streek echt waar de mensen geven niet meer om een ander ! Meneer heel veel sterkte en ik hoop dat ze de daders pakken !
Cookie-instellingen beheren