Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Meisje (7) zwaargewond bij ongeval in Haamstede

Toegevoegd: 24-01-2006, 17.07 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

BURGH HAAMSTEDE - Bij een ongeval in Burgh-Haamstede is vanmiddag een 7-jarig meisje uit dezelfde plaats zwaargewond geraakt. Het meisje is overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Rond kwart over twaalf reed het meisje met haar fiets over de Hogeweg. Ter hoogte van het asielzoekerscentrum wilde ze linksaf slaan. Ze zag hierbij een lijnbus die achter haar reed over het hoofd. De buschauffeur, een 57-jarige man uit Oost-Souburg probeerde het meisje nog te ontwijken maar kon echter niet voorkomen dat het meisje ten val kwam.

Het meisje kwam onder één van de wielen van de bus terecht. Eén van de benen van het meisje raakte verbrijzeld. Het meisje gestabiliseerd door het personeel van twee ambulances. Leden van het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam waren ter plaatse met de traumahelikopter en hebben het ambulancepersoneel geassisteerd.

Het meisje werd in kritieke toestand per ambulance overgebracht naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Bij de hulpverlening werd ook de blusgroep van de brandweerpost in Haamstede ingezet. Deze was ter plaatse met de tankautospuit 4837.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750