Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraak in geparkeerde auto's

Toegevoegd: 14-12-2009, 10.49 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In het afgelopen weekeinde is er ingebroken in ten minste zeven auto's die geparkeerd stonden in Zierikzee.

In de Gasthuisboomgaard werd zondag tussen 01.00 en 10.30 uur uit een auto een tas weggenomen. Aan de Raveslootstraat werd ingebroken in twee auto's. De buit bestond uit een autoradio en persoonlijke papieren. Deze inbraken werden gepleegd tussen vrijdag 17.00 en zondag 09.00 uur.


Ook werden aan de Schuithaven een tweetal ruiten vernield van een terras. Dit gebeurde zaterdag tussen 01.00 en 02.00 uur. Het schadebedrag is niet bekend. Ook in de Beatrixstraat, Meelstraat, Hoofdpoortstraat en de Verrenieuwstraat in Zierikzee zijn auto's open gebroken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Evita (14-12-2009 om 22:21)
Wie zegt jou dat het hem zijn baan niet is, weet jij het? haha. Maar het is inderdaad wel erg zielig,wat bewaking betreft hoef je op zierikzee niet te rekenen!
TT (14-12-2009 om 13:37)
Gaan de hufters nu ook in Zierikzee beginnen? Ze mogen met plezier langs komen....maar denk niet dat ze er zonder verwondingen maar wel met lege handen er hier vandoor gaan. Ze moeten afblijven van andermans spullen. Laat ze toch een baan zoeken
Cookie-instellingen beheren