Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Gewonden bij kettingbotsing Vlissingen

Toegevoegd: 14-12-2009, 14.22 uur
Gewonden bij kettingbotsing Vlissingen
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een kettingbotsing tussen vijf auto's op de Sloeweg in Vlissingen zijn maandagmiddag twee personen gewond geraakt.
 
De personenauto's kwamen rond 13.45 uur met elkaar in botsing op de rijbaan net voorbij de spoorwegovergang met als rijrichting A58. De eerste automobiliste moest hard remmen omdat het verkeer voor haar tot stilstand kwam. De vier achter haar rijdende automobilisten konden een aanrijding ook niet voorkomen.


Twee ambulances kwamen ter plekke om de betrokkenen te controleren. Vermoedelijk twee personen liepen letsel op. Door het ongeluk kon het verkeer alleen gebruik maken van één rijbaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikkuh (16-12-2009 om 12:19)
Weetje al dat gezeik over afstand houden en te hard rijden heeft allemaal geen zin het is nu eenmaal gebeurd en terug draaien kunnen we niet... Iedereen weet altijd alles beter. Maar denk gewoon is na als je zelf te hard rijd of zelf aan het bumperkleven ben. T kan jou ook overkomen.
Autorijder (15-12-2009 om 20:18)
O O, we staan weer klaar om te vertellen hoe het beter moet. Wie heeft er nog nooit BIJNA een ongeluk gehad?? Het kan de beste overkomen. Gelukkig heb ik het ook nog niet meegemaakt.
Ervaring (15-12-2009 om 15:04)
Twee weken geleden op dezelfde plaats zelf nog iemand achterop gehad, een paar dagen later een kennis van me ook. Feit is dat het bij het spoor net achter de brug (beperkt zicht) vaker voorkomt.
Willemien (15-12-2009 om 13:02)
Ja ja bij stoplichten afstand houden!!!! Vooral daar : 1 auto er door en het licht springt alweer op rood.. word tijd dat ze de stoplichten eens goed afstellen..vooral als je richting Souburg wilt.
Johan (15-12-2009 om 10:25)
@Auto rijder: natuurlijk heeft het met afstand te maken. Als je achterligger te weinig afstand houdt komt er een botsing. Als je daardoor zelf tegen je voorganger botst heb je zelf ook te weinig afstand gehouden. Een botsing is uiteindelijk alleen maar gebrek aan afstand (nul in dit geval).
Henk (15-12-2009 om 09:47)
We leven nu eenmaal in een gehaast tijdperk waarin alles sneller en beter moet dat is de maatschappij.daarbij voelen we ons nu eenmaal allemaal koning te paard op de weg.als we nu met z'n allen eens met ons hart zouden gaan rijden vanplaats met ons ego zou het een stuk aangenamer worden op de weg.