Weerbericht:
Vrij veel wind en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Grote uitslaande brand in loods Retranchement

Toegevoegd: 15-12-2009, 17.55 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
RETRANCHEMENT - In een grote loods aan de Provinciale weg in het Zeeuws-Vlaamse Retranchement is dinsdag aan het einde van de middag een grote brand uitgebroken.


Het vuur ontstond rond 16.10 uur. Bij de brand is vermoedelijk asbest vrijgekomen. De brandweer heeft ter plekke metingen verricht. Tijdens het blussen is ten minste één gasfles ontploft. Eén persoon heeft bij de brand rook ingeademd. Wat er precies in de loods lag, is niet bekend. De schade is behoorlijk.

De brandweer laat de loods gecontroleerd uitbranden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Els Cauwels (16-12-2009 om 23:33)
Beste Lijsbert, Om werk van jaren in rook op te zien gaan moet je tot diep van binnen raken en dit net voor de kerstdagen. Je werk, je zaak was je hart en ziel. Weet dat ik met je mee leef en ik weet dat ik beslist de enigste niet ben. Langs deze weg wens ik jou en je gezin veel sterkte toe. Els.
* (16-12-2009 om 23:32)
Wat erg zijn jullie niet gewond en die konijnen echt heel erg ! Sterkte
Tony Peters (16-12-2009 om 20:32)
Lieve Mevr. en dochters van de Droogbloemzolder wat 'n ramp voor jullie om dit te moeten meemaken. Wij waren sprakeloos toen we het op TV zagen zo'n prachtig levenswerk in 'n paar minuten te zien verdwijnen is onverteerbaar, wij leven met jullie mee! Als bezoeker veel sterkte Tony en Riet Helmond
Marco (16-12-2009 om 18:18)
Bram, wat een erg bericht, wist niet zeker of dit over jouw ging, maar dit werd snel bevestigd op het werk. We leven met jullie mee, veel sterkte!
Yahya en Linda (16-12-2009 om 15:47)
Lieve Lijsbert, Bram ,kinderen, Wat een ongelovelijk bericht , kan er gewoon niet bij dat de Crea-trends / de Droogbloemzolder er niet meer is. Jarenlang hebben we met heel veel plezier Halloween bij jullie gevierd. We wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd.
Vuurvlieg (16-12-2009 om 14:48)
Brand is na water het ergste wat je kan overkomen sterkte de komende maanden. Deze zaak was toch iets bijzonders in de streek, hopelijk wordt deze weer terug opgebouwd
Cookie-instellingen beheren