Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Ongeluk zonder geldig rijbewijs

Toegevoegd: 15-12-2009, 22.40 uur
Door: Roland de Jong
KLOETINGE - Op dinsdagmiddag is op de Schimmelpennickstraat in Kloetinge een aanrijding gebeurd. Eén van de betrokkenen reed zonder rijbewijs.


De botsing vond rond 13.00 uur plaats tussen een 18-jarige bromfietser uit de gemeente Reimerswaal en een 56-jarige automobilist uit de gemeente Goes. Toen de politie ter plaatse kwam bleek de bromfietser niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Omdat de bromfietser niet in het bezit was van een rijbewijs, was hij ook niet verzekerd op de brommer. Hij moet daarom zelf de schade betalen. En die was aanzienlijk, want de auto beschadigde flink. De bromfietser heeft toegezegd de schade te vergoeden. Hij kan ook een bekeuring verwachten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (16-12-2009 om 18:10)
Hahahaha sorry...had ie toch beter voor zijn brommer certificaat kunnen gaan. had 'm minder geld gekost. Blij dat er geen gewonden zijn gevallen.
Pinky (16-12-2009 om 15:31)
Tja, het is niet voor niets verplicht te rijden met rijbewijs. Vind het daarom ook echt niet zielig dat het hem veel geld gaat kosten.
Cookie-instellingen beheren