Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder onderuit op A58 Souburg

Toegevoegd: 16-12-2009, 14.15 uur
Motorrijder onderuit op A58 Souburg
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Op de A58 tussen Oost-Souburg en Middelburg is woensdagmiddag een 22-jarige motorrijder uit de gemeente Terneuzen onderuitgegaan.
 
Het slachtoffer kwam rond 13.50 uur ten val. Tijdens het inhalen, reed hij op de linkerrijstrook over de witte streep waarna hij met zijn motor ten val kwam. Voorbijgangers verleenden eerste hulp. De motorambulance werd opgeroepen om de motorrijder medisch te onderzoeken. De man had alleen wat schaafwonden opgelopen tijdens zijn val. Hij werd door een familielid opgehaald en naar huis gebracht.


Bergingsbedrijf Kuzee werd opgeroepen om de motor te bergen. Het verkeer werd tijdelijk over één rijbaan geleid. De exacte oorzaak van de valpartij is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sgt (17-12-2009 om 16:58)
Doet me denken aan de Tour de France. Witte strepen, beetje nat en zie vliegen zo met hun tweewieler tegen het asfalt.
Sjimmie (17-12-2009 om 13:04)
Glad weer: snelheid aanpassen! Bovendien: de beruchte witte streep: blijf daar vanaf als teewieler.
D'n eer (17-12-2009 om 12:34)
Over een witte streep rijden met de motor is altijd gevaarlijk, deze zijn spekglad als ze nog maar het kleinste beetje vochtig zijn...
Rene (17-12-2009 om 09:43)
Aan de plaats van het ongeval te zien, is dat in de flauwe bocht vlak na de oprit van de snelweg vanaf oost-souburg. Hier zit een verraderlijk irritant hobbeltje midden in de bocht.... Ter hoogte van waar de politieauto op de achtergrond staat. Stekte aan de bestuurder.
Mo (17-12-2009 om 07:04)
Weet niet of het het daar op de snel weg ook zo is maar ik vervloek de verdikte strepen.Ik moet altijd op mijn fiets naar m'n werk,en als je dus met dit weer iemand wilt paseren is het leven gevaarlijk ook op fietspaden.Waar dus ook scooters en bromfietsen mogen rijden.Levens gevaarlijk gewoon.
Kees (17-12-2009 om 06:16)
Karel, we rijden niet allemaal als dwazen,maar kan wel glad zijn geweest,kijk je vooruit dan heb je tijd om snelheid aan te passen.
Cookie-instellingen beheren