Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bedreigd in verband met plaatsing UMTS-mast

Toegevoegd: 24-01-2006, 17.20 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

TERNEUZEN - In Terneuzen is vanochtend een 36-jarige man uit Breda bedreigd nadat hij een UMTS-mast wilde plaatsen. De bedreiging vond rond half negen plaats bij een flat aan de Edvard Grieghof.

Toen de man wilde starten met het plaatsen van de mast kwamen enkele bewoners op hem af. Eén van de bewoners, een 55-jarige man, dreigde dat hij de mast va het dak zou schieten zodra deze geplaatst zou zijn. De man die de telecommedewerker bedreigde is meegenomen naar het politiebureau. De politie heeft een alarmpistool dat in zijn bezit was in beslag genomen.

Het is overigens niet de eerste keer dat zich problemen voordoen tijdens de plaatsing van een mast op het gebouw. Eeder voerden de bewoners al actie tegen de plaatsing van de mast. De plaatsing werd toen uitgesteld. De mast is nu uiteindelijk wel geplaatst.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren