Weerbericht:
Vrij veel wind en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstige beknelling onder auto in Kapelle

Toegevoegd: 17-12-2009, 11.39 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KAPELLE - Op het parkeerterrein van de C1000-supermarkt in Kapelle is vanochtend iemand ernstig bekneld komen te zitten onder een auto.


Het slachtoffer had rond 09.30 uur zijn auto geparkeerd op het parkeerterrein aan de Biezelingsestraat. Hij stond achter zijn auto toen achter hem een ander voertuig uit een parkeervak wegreed.

Door nog onbekende oorzaak heeft deze auto de 81-jarige man geraakt waarna hij met zijn been op de trekhaak van zijn eigen auto werd gespiest en bekneld kwam te zitten. De brandweer had de gewonde pas rond 10.40 uur onder de auto vandaan. De gewonde is met de traumahelikopter overgevlogen naar het ziekenhuis in Rotterdam.

De politie heeft een technisch verkeersonderzoek ingesteld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor van Leeuwen (18-12-2009 om 14:45)
Is het niet verstandiger om eerst de oorzaak eens af te wachten voordat iedere perfecte chauffeur gaat oordelen, was spiegelglad op die dag en doorglijden is zo gebeurd helaas stond die man op dat moment net op een ongelukkige plaats, heel veel sterkte voor beide slachtoffers.
Kapellenaar (17-12-2009 om 23:34)
Parkeersensoren verplichten !!!??? Nee, verplicht kijken bedoel je !!! Ook al staat die kar 10 meter van je auto vandaan. (heeft trouwens niks met dit ongeluk te maken) Rottig dat je op je oude dag nog even word aangereden door zo'n lullig ongeluk. Sterkte in iedergeval !!!
Jeroen (17-12-2009 om 21:16)
Heel veel sterkte toegewenst!!!
Kees (17-12-2009 om 20:54)
Dat zal dan wel op de pijpjes van een twinny-load zijn. Bij een normale ronde trekhaak kan ik me niets voorstellen. Ik hoop dat meneer het overleeft. Oude mensen zijn erg kwetsbaar.
Piet (17-12-2009 om 20:34)
Het zogenaamde "Golden hour" is niet bereikt. De hulpdiensten hebben wel goed materiaal gebruikt, in deze weersomstandigheden. Klasse!! Voor het slachtoffer : beterschap toegewenst.
Steen (17-12-2009 om 19:26)
Wat erg! Ze moeten inderdaad achteruitrijsensoren verplicht laten worden. Kijk, zo zie je maar weer. De mensen kijken tegenwoordig ook niet meer uit!
Cookie-instellingen beheren