Woninginbraak Kennedylaan Clinge

Toegevoegd: 17-12-2009, 18.48 uur

Door: Roland de Jong
CLINGE - Woensdagmiddag is ingebroken in een woning aan de Kennedylaan in Clinge. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

De dader(s) is/zijn tussen 16.30 en 19.30 uur de woning binnengekomen door een deur te forceren. Uit de woning zijn sieraden en een computer weggenomen.

De politie is vandaag begonnen met een buurtonderzoek, maar tot nu toe zijn daar nog geen bijzonderheden uit voortgekomen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bezorgde burger (17-12-2009 om 21:05)
Wordt er door de politie echt een buurtonderzoek ingesteld ? Gisteren werd in Axeleen inbreker door buurtbewoners gesignaleerd en kwam men pas nadat de dief vier keer in en uit gelopen was en op z'n gemak met de gestolen waar per bromfiets vertrokken was.
Jeroen (17-12-2009 om 20:57)
Wat mij erg opvalt bij de woning inbraken,dat de inbrekers percies weten,dat er sierraden in huis zijn en dat de bewoners niet thuis zijn,ik weet honderd procent zeker dat er een bekende achter zit,want je breek niet zomaar ergens in,