Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Schade bij kopstaartbotsing Terneuzen

Toegevoegd: 17-12-2009, 19.00 uur
Schade bij kopstaartbotsing Terneuzen
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Bij een kop-staart botsing aan de Rooseveltlaan in Terneuzen zijn donderdagmiddag twee personenauto's beschadigd geraakt.


Een Belgische bestuurster stopte ter hoogte van de rotonde om een fietser die stond te wachten over te laten steken. Fietsers hebben hier echter geen voorrang. Voor een achterop komende auto was het dan ook te laat om te remmen en knalde achterop het Belgische voertuig.

Een bergingsbedrijf uit Terneuzen, dat net een andere auto met pech had opgehaald, kwam toevallig voorbij en heeft de achterop komende auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (19-12-2009 om 10:52)
Ja hoor J, belgen met fatsoen... ja ja. Dure meneer maakt met lomp hoffelijk gedrag en onkunde van verkeersregels de auto van arme mens totalloss zou ik meer denken. En hoe komt die dan aan een nieuwe ? Allemaal omdat "meneer" zonodig de verkeersregels moet overtreden. fijn, hoffelijkheid....
Rob van der Klugt (18-12-2009 om 22:10)
Ik ben het grondig eens met de mening van JanS. Bovenal verbaas ik mij over de kennelijke 'noodzaak' van het onfatsoenlijke taalgebruik in diverse reacties.
Un zeeuw (18-12-2009 om 21:33)
Wat zitten we toch weer te katten op onze zuiderburen. Afstand,afstand en nog eens afstand dan was dit niet gebeurd. Want als er iemand remt, al is het plotseling, moet jij ook nog kunnen remmen. Zelf heb ik ook wel eens bijna achterop gezeten en ja, ook ik zat er toen te dicht op.
Pascalle (18-12-2009 om 17:23)
Wat een kortzichtige reacties van sommige mensen. Is het Belgen-afzeik-uurtje begonnen? Dit kan iedereen gebeuren, daar hoef je geen Belg voor te zijn.
Fan van OPA FRITS (18-12-2009 om 16:17)
Frits, weer werk voor jou!!!!!! Vooral belgen!
Ikku (18-12-2009 om 13:56)
Halloo,,Elke belg stopt op zo'n punt bij elke rotonde want dat moet in belgie..als ze overal in de eu nou is de zelfde regels gaan bepalen dan heb je daar geen last van maar nee..Overal andere regels andere voorstellen!!!En dan gebeuren deze ongelukken ja!!!
Cookie-instellingen beheren