Weerbericht:
Perioden met zon en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeer grote uitslaande brand Lewedorp

Toegevoegd: 18-12-2009, 00.17 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
LEWEDORP - In een schuur aan de Oude Kraaijertsedijk in Lewedorp is donderdagavond een zeer grote uitslaande brand uitgebroken.
 
De brand werd rond 22.55 uur opgemerkt. Toen de brandweer ter plekke kwam, was de schuur, waar onder meer een flinke lading hooi/stro in lag, al niet meer te redden. De schuur, enkele tientallen meters lang, stond van voor tot achter in lichterlaaie. De brandweer zette in op het voorkomen van uitbreiding naar een naastgelegen woning.


Er werden diverse voertuigen uit de regio opgeroepen om het vuur te bestrijden. Naar verloop van tijd dreigde de brand ook een loods te bereiken, maar het inzetten van twee stralen water kon voorkomen dat de loods vlam vatte.
 
De politie kwam ter plekke om enkele betrokkenen, die flink overstuur waren, te kalmeren. Bij de brand is niemand gewond geraakt. Of er schadelijke stoffen zijn vrijgekomen is nog niet bekend. De brandweer heeft wel metingen gedaan.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kurby koppejan (21-12-2009 om 08:05)
Ik wens de eigenaar(s) veel sterkte toe al heb ik het niet gezien, nogmaals veel sterkte toegewenst, kurby koppejan
Nieuwdorpse (18-12-2009 om 10:48)
Heel veel sterkte gewenst dit moet afschuwlijk zijn
Ook Lewedorpse (18-12-2009 om 09:48)
Ik hoorde de sirene's en heb uit het raam gekeken en ik kon de vlammen vanaf mijn huis zien (int dorp). Vind het verschrikkelijk maar gelukkig is het huis niet afgebrand...... Sterkte
Lewedorpse (18-12-2009 om 08:05)
Zag er heel heftig uit ,wil alle betrokkenen heel veel sterkte wensen .
Noa (18-12-2009 om 06:34)
Dit is zeer pijnlijk voor de eigenaar,vlak voor de feestdagen.heel heel erg.
Cookie-instellingen beheren