Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Ongeval met beknelling blijkt mee te vallen

Toegevoegd: 18-12-2009, 16.22 uur
Ongeval met beknelling blijkt mee te vallen
Door: Roland de Jong
WESTDORPE - De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag opgeroepen voor een ongeluk met beknelling in Westdorpe. Ter plekke bleek alles mee te vallen.
 
Rond 13.40 uur was de melding binnengekomen dat een automobilist door de gladheid met zijn auto van de weg was geraakt op de Stekkerweg, een weggetje langs de landsgrens met België. De auto lag op zijn zijkant in de sloot en de bestuurder zou vast zitten in het voertuig. Drie brandweervoertuigen werden opgeroepen, maar al snel bleek dat de inzittende met hulp van omstanders uit de auto had weten te komen.
 
De ambulancedienst heeft de man gecontroleerd, maar hij bleek niet gewond. De berging van het voertuig nam zo'n twintig minuten in beslag omdat de weg ter plekke spiegelglad was en ook het bergingsvoertuig af en toe wegslipte. De bestuurder van de auto is door een omstander naar een bushalte gebracht.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Doortje (18-12-2009 om 17:03)
Glad weer? SNELHEID AANPASSEN!