Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Chaos door kettingbotsing op A58

Toegevoegd: 18-12-2009, 17.56 uur
Chaos door kettingbotsing op A58
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Een kettingbotsing op de A58 ter hoogte van Oost-Souburg heeft vrijdag voor een flinke verkeerschaos gezorgd.
 
Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 17.10 uur in totaal zo'n vijf auto's met elkaar in botsing. De voertuigen kwamen schots en scheef op de weg te staan. Eén voertuig was zelf helemaal rondgetold. Twee betrokkenen raakten gewond en werden door de ambulancedienst behandeld. Eén van de twee moest op een wervelplank uit de auto worden gehaald.
 
Douanebeambten, politiemensen en een team van Rijkswaterstaat werden ingezet om het verkeer langs het ongeluk te loodsen. De auto's blokkeerden echter vrijwel alle rijkstroken dus er ontstond al snel een lange file op de snelweg en oprit 40 bij Oost-Souburg.
 
De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sara (18-12-2009 om 18:52)
Haast,onoplettendheid,niet vooruit kijken en een ander niks gunnen omdat we denken er mee op te schieten,ipv relax auto rijden door op tijd te vertrekken,en denken morgen is er weer een dag.en als u niet oplet en de ander niet gaat het ook fout dus gun mekaar en en kijk vooruit.
Cookie-instellingen beheren