Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drieëndertig boetes bij verkeerscontrole in Terneuzen

Toegevoegd: 25-01-2006, 00.30 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - In Terneuzen werd dinsdag van 14.00 tot 21.00 uur een grote verkeerscontrole gehouden waarbij in totaal 92 boetes werden uitgeschreven.

De meeste boetes, 33 in totaal, werden uitgedeeld voor het niet dragen van de autogordel, 21 voor fout parkeren, 18 voor het rijden met slechte of geen verlichting. Bovendien werden nog 10 bromfietsers bekeurd omdat hun brommer teveel vermogen had of teveel geluid produceerde. Verder werden nog boetes uitgeschreven voor o.a. rijden door rood licht en niet handsfree belle.

Drie voertuigen werden aan het bureau gestald waarvan één voor technisch onderzoek, de andere twee i.v.m. achterstallige boetes.

De controles werden gehouden op de Guido Gezellestraat, mr. F.J. Haarmanweg en de Bellamystraat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren