Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man gewond bij gewapende overval Noordgouwe

Toegevoegd: 19-12-2009, 01.49 uur
Door: Roland de Jong
NOORDGOUWE - Bij een overval op een wapenhandel annex woning in Noordgouwe is vrijdagavond een 60-jarige man gewond geraakt.


Twee mannen drongen rond 20.15 uur gewapend met steek- en slagwapens het pand aan de Brouwerijstraat binnen en sloegen de bewoner in elkaar. De man liep letsel op aan zijn hoofd en armen. Een bekende van de man,  een 64-jarige vrouw uit Leiden, die ook in het huis was, bleef ongedeerd.
 
De twee mannen zijn langs de achterkant van de woning weggevlucht, vermoedelijk zonder iets mee te nemen omdat ze waarschijnlijk gestoord werden. De bewoner is ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen.

 
Van de daders is geen signalement beschikbaar. De politie is momenteel bezig met een onderzoek en is op zoek naar getuigen. Mensen die op vrijdagavond of één van de voorgaande dagen iets merkwaardigs, vreemde personen of auto's hebben gezien in de buurt van de woning, worden verzocht contact op te nemen en te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter J. (23-12-2009 om 21:19)
Ik vind het een minne streek , het is tegenwoordig schering en inslag , ik had nooit gedacht dat het bij deze zaal ooit zou gebeuren. Het is een hele nette zaak waar ik graag als klant kom . Ik wens de eigenaren veel sterkte
Ben (19-12-2009 om 18:59)
Wat een trieste, en kansloze actie weer, bij deze mensen, en in deze tijd! Hoop dat daders snel gepakt worden. Heel erg veel sterkte! Deze ellende komt steeds dichterbij, nu ook al op Schouwen..... Kan het nog niet helemaal begrijpen geloof ik
Rob (19-12-2009 om 09:38)
Het zou in Nederland mogelijk moeten zijn om met zo'n zaak gewapend te mogen lopen en bij calamiteiten gericht te mogen schieten. Maar helaas het recht je zelf of je dierbaren te verdedigen bestaat in Nederland niet !
Ikke (19-12-2009 om 09:00)
Wat een misselijke streek, dit zijn aardige hardwerkende mensen die door een stel criminelen worden mishandeld, daar zijn gewoon geen woorden voor maar het typeert wel de afgang in de samenleving, ik wens jos en z'n vrouw veel sterkte toe en hoop dat ze de daders alsnog oppakken
Cookie-instellingen beheren