Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Inbraken woningen Middelburg

Toegevoegd: 19-12-2009, 09.28 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vrijdagavond is er ingebroken in woningen aan de Koningin Julianastraat en de Statenlaan in Middelburg.


Tussen vrijdag 22.30 en zaterdag 02.30 uur werd het eerste adres bezocht. Men kwam daar binnen door het forceren van een deur en uit de woning werden een televisie en twee laptops weggenomen. De waarde van de gestolen goederen is niet bekend.

Het huis aan de Statenlaan werd tussen 08.00 en 18.00 uur bezocht. Uit de woning werden een playstation met spelletjes, een televisie, sieraden, en parfum gestolen. De waarde van de gestolen goederen is onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ruth (19-12-2009 om 14:08)
Belachelijk. Het wordt steeds gekker hier. Suc6, khoop dat je goed verzekerd zijn. Wel balen als je er net wonen
Ronald (19-12-2009 om 11:32)
IK hoop dat de daders dit ook lezen: Ik woon daar in de buurt, geluk voor de daders dat het niet bij mij was en ik ze niet betrapt had: had nooit iemand nog van ze gehoord.
Cookie-instellingen beheren