Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 22 km

Diverse ongevallen door gladheid

Toegevoegd: 20-12-2009, 17.17 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Door sneeuwval en gladheid op de wegen hebben de afgelopen 24-uur diverse kleine ongevallen plaatsgevonden.


In totaal deden zich zes ongevallen voor. Op de Schroeweg in Middelburg was zondag rond 00.20 uur een auto in een bocht van de A58 richting Goes rechtdoor gegleden. Op de A58 ter hoogte van Arnemuiden raakte zondag omstreeks 04.45 uur een auto geheel vernield nadat deze in de slip was geraakt.

Op de Cauersweg in Burgh-Haamstede was een auto in de sloot beland. In Ovezande op de Hoofdstraat belandde eveneens een auto in de sloot. Op de Hulsterweg in Kloosterzande was een auto gaan glijden en tot stilstand gekomen tegen een bord.

 
Op de Middelburgseweg in Grijpskerke was zondag rond 12.30 uur een auto uit de bocht gereden. Door te veel stuurcorrectie reed de bestuurster tegen een bermpaaltje en belandde in de struiken.

Ter hoogte van de afslag Vierwegen richting Goes kwam een auto vast te zitten in de sloot als gevolg van sneeuwval. Op de Priestermeetpolder in Poortvliet belandde een auto met de voorzijde in de sloot als gevolg van de gladheid.

Voor zover bekend raakten bij bovenstaande ongevallen niemand gewond.
 
Zie ook:
- Waarschuwing voor winterweer (20-12-2009)
- Tips 'Rijden in winterse omstandigheden'


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (20-12-2009 om 23:13)
Maar goed dat ik morgen niet meer hoef te werken van dit jaar! want dan kan ik glijdend me werkplek binnen komen en zeggen dat ik ziek ben van wegens de ongeval! Maar me baas is niet gek! De schoorsteen moet blijven branden,is de uitdrukking van hun!
Noa (20-12-2009 om 19:10)
Hoe vaak moet men het zeggen,hou je snelheid in,er is niemand die te hard rijdt het redt,sommige mensen denken dat ze het kunnen,het is knap gewoon je snelheid en rijstijl aan te passen.en zonder schade op plaats van bestemming te komen,dat is pas kunst,iedere sukkel kan hard rijden.
Hadassa (20-12-2009 om 18:27)
Sneeuw is wel s leuk maar niet als er ongeluken door komen
Joost (20-12-2009 om 17:46)
Gelukkig geen serieuze ongelukken. Dit ligt niet aan de verantwoordelijke overheid voor het onderhoud aan polderwegen in Zeeuws Vlaanderen. Zoals gewoonlijk niets aan gladheidsbestrijding gedaan!!! Word tijd dat deze organisatie word opgeheven, kost alleen maar geld.
Cookie-instellingen beheren