Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Spookrijder omgekomen bij ongeval op A58

Toegevoegd: 25-01-2006, 08.57 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ARNEMUIDEN - Bij een botsing op de zuidbaan van de Rijksweg A58 is vannacht een spookrijder om het leven gekomen.


Het ongeval gebeurde rond twee uur vannacht. Door nog onbekende oorzaak was een 42-jarige man uit Bussum met zijn personenauto op de verkeerde rijbaan beland. Ter hoogte van de Sloedam bij Arnemuiden kwam bij in botsing met een bestelbusje.

De man uit Bussum overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De inzittenden van het busje, een 32-jarige Vlissinger en een 44-jarige man uit Oost Souburg, liepen lichte verwondingen op. De twee werden met nekklachten overgebracht naar een ziekenhuis in de regio.

Bij dit ongeval werd de hulp ingeroepen van de Middelburgse ambulances 19126 en 1927 en de Goese ambulance 19105. Ook werd de brandweer van Arnemuiden ingezet. Deze was ter plaatse met de tankautospuit 4534.

Tijdens de afwerking van het ongeval was de A58 in de richting van Bergen op Zoom tijdelijk afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren