Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 264 km

Man toont kinderen geslachtsdeel

Toegevoegd: 22-12-2009, 19.20 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie heeft vandaag een 68-jarige Terneuzenaar aangehouden voor het plegen van openbare schennis


Maandagmiddag kwamen bij de politie diverse meldingen binnen van verontruste ouders. In de binnenstad van Hulst bij een speeltuintje zou een man zijn geslachtsdeel hebben laten zien aan enkele spelende kinderen.

Toen de politie ter plaatse kwam, was de man al verdwenen. Het opgegeven signalement kwam overeen met een 'bekende' van de politie die al vaker was aangehouden voor openbare schennispleging. Dinsdagmiddag zagen surveillerende agenten de man opnieuw in de binnenstad van Hulst. Ditmaal konden ze hem op 'heterdaad' betrappen.

De 68-jarige man is ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor werd hij met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld. Hij zal te zijner tijd voor de rechter moeten verschijnen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (30-6-2010 om 15:30)
Hoe je het ook bekijkt deze man is een bedreiging voor de samenleving, hij is al eerder hiervoor in aanraak met politie gekomen, doet het weer, en hij wordt vrijgelaten... geweldig idee...
Dima (24-12-2009 om 05:15)
Deze man is ''ziek'' en hoort in een psychiatrische instelling! Zijn er eigenlijk nog wel ;;normale'' mensen? Wat een samenleving ....het is om bang van te worden!!
Jan (23-12-2009 om 20:36)
Sommige begrijpen het blijkbaar niet helemaal. De politie mag de man maar 6 uur vasthouden en als er een dringende noodzakelijkheid is kan hij inverzekering worden gesteld door Justitie. Maar dat echt niet zomaar daar zijn grenzen aangesteld.
TT (23-12-2009 om 19:02)
Gooi dan liever wat stomme kruimeldieven op straat,en gooi deze vent in de gevangenis. Deze horen ze niet op straat te gooien met dagvaarding. Want hij zal gewoon verder gaan.
Vogeltje (23-12-2009 om 18:21)
Misschien kunnen de mensen die terecht reactie plaatsen gelijk eens kijken waar hun kinderen allemaal mee in aanraking komen via internet,dit is in deze tijd ook te gek om los te lopen en niet accepteerbaar.De maatschappij wordt slechter maar wij vergeten dat we er zelf aan mee doen !!
Aan de schandpaal (23-12-2009 om 17:15)
Dagje aan de schandpaal op de grote markt met de broek af.. Zou dat misschien helpen? Zo zouden ze het vroeger opgelost hebben!
Cookie-instellingen beheren