Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse schade na woningbrand Nisse

Toegevoegd: 23-12-2009, 11.31 uur
Forse schade na woningbrand Nisse
Door: Roland de Jong
NISSE - Een woning aan de Gerbernesseweg in het Zuid-Bevelandse Nisse heeft dinsdagavond forse schade opgelopen als gevolg van een brand.


De melding van de brand kwam rond 23.50 uur binnen. De brandweer van Heinkenszand werd opgeroepen om het vuur te bestrijden. Het snelle interventievoertuig van de post Borssele werd opgeroepen om een warmtebeeldcamera ter plekke te brengen.
 
De brandhaard was moeilijk te bereiken omdat deze zich op de zolder en tussen het dakbeschot bevond. De brand werd via de woonkamer en de zolder bestreden door middel van twee stralen hogedruk.

De brandweer heeft in de woonkamer het plafond opgebroken om er zeker van te zijn dat de brand geheel uit was. Bij de brand is niemand gewond geraakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E.haarsma (26-12-2009 om 18:01)
Dat is jammer maar gelukkig niets met jullie veel sterkte er mee ,wel op een heel raar moment zul je nooit weer vergeten deze kerst sterkte en de groetjes van evert
Natasja (23-12-2009 om 18:12)
En dat nu... met die feestdagen op komst.. ik hoop voor die mensen dat er niet alteveel schade op gelopen zijn en dat ze tog een leuke kerst tegemoet komen strerkte
Cookie-instellingen beheren