Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee meisjes (13) stelen uit winkel

Toegevoegd: 23-12-2009, 19.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In een winkel in de Lange Vorststraat in Goes werden woensdagmiddag twee 13-jarige meisjes aangehouden wegens winkeldiefstal.


De twee meisjes, een uit de gemeente Goes en een uit Heinkenszand, hadden allebei een haarband in de winkel gestolen.

Ze zullen waarschijnlijk worden doorverwezen naar bureau HALT.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wendy Jansen (24-12-2009 om 11:15)
goed dat de meisjes zijn aangehouden want het begint met een haarband en het eindigt met een woninginbraak! Groetjes Wendy
Elise (24-12-2009 om 09:49)
Nou Fred, zelf te stom om voor de duvel te dansen en dan commentaar leveren op een paar kinderen die een keer in de fout gegaan zijn. Nou jij maakt meer fouten in een minuut dan deze meisjes in hun hele leven zullen maken. Laat ze in dagje helpen in die winkel.
Tom (24-12-2009 om 09:47)
@ Fred: wat ben jij zielig zeg! Loop eens een dagje mee met de politie zou ik zeggen, of zit je daar soms al vaak genoeg binnen?
"brave burger" (24-12-2009 om 08:19)
Destijds kreeg je bij kaugom van die kleine nummerbordjes kado Weinig zakgeld dus verdween er ook wel iets in de zak.Uiteraard kwam dit uit en mocht ik met mn spaarpot naar de winkel Dan voel je je lullig dat wil je niet weten Maar hielp wel nooit meer gedaan tijden veranderen nu heb je buro halt
Dima (24-12-2009 om 04:57)
Wat triest dat kinderen gaan stelen. Ze zijn voor hun leven lang ''dief''... ...meiden , bedenk voortaan wat voor gevolgen stelen heeft! Eerlijk duurt het langst.
Kees (23-12-2009 om 23:25)
Ach kregen ze het niet van hun pa of ma,of konden ze beter niet werken ervoor,of is ze dat ni geleerd. inderdaad nu zijn ze jong en geef ze straf dan weten ze dat dat niet mag en strafbaar is.niks geen excuus,laat ze merken dat het niet kan.
Cookie-instellingen beheren