Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee meisjes (13) stelen uit winkel

Toegevoegd: 23-12-2009, 19.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In een winkel in de Lange Vorststraat in Goes werden woensdagmiddag twee 13-jarige meisjes aangehouden wegens winkeldiefstal.


De twee meisjes, een uit de gemeente Goes en een uit Heinkenszand, hadden allebei een haarband in de winkel gestolen.

Ze zullen waarschijnlijk worden doorverwezen naar bureau HALT.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (24-12-2009 om 22:48)
Ze zijn aangehouden of door beveiliging of door personeel, vroeger had je dat minder omdat je vroeger mensen had die iets meer respect hadden voor andermans spullen. 13 jaar en jatten, waar gaat het heen als je ze geen bord voor hun koppies zet?? Laat ze het maar voelen.
TT (24-12-2009 om 17:56)
Diefstal is diefstal en daar hoort de politie bij. en Bureau Halt is ook niet makkelijk in deze zaken. Ik hoop dat de kids leren,en het de volgende keer niet meer doen. Als ze geen geld hebben dan moeten ze sparen. Wees blij met wat je hebt,en niet jaloers op wat je niet hebt.
Vonck (24-12-2009 om 17:24)
Sjadre.. Lees de door jou geplaatste reactie maar eens door. Kan al zo drie fouten vinden o.a. 'allebei' (moet zijn allebij) Deze meisjes stelen.. Het gaat niet om de waarde van de goederen maar om het feit. Als je iets wilt hebben maar niet krijgt werk je ervoor.
Vlissingse (24-12-2009 om 16:12)
@ Erwin : wat een flauwe reactie om iemand op zijn taalgebruik te pakken,geloof niet dat het geheel relevant is dat iemand met spelfouten schrijft.Die meisjes gewoon een paar uurtjes in de politiecel laten zitten en dan zijn ze bang genoeg gemaakt en laten ze het misschien uit hun hoofd.
Condor (24-12-2009 om 12:10)
Buro Halt, heeft geen zin naar mijn idee, wel wat die "brave burger" schreef over met je spaarpot naar de winkel toe. En wie zegt dat dit eindigt in erger? Vroeger hebben we allemaal wel eens iets gedaan wat niet mocht, wat dan ook. Of niet soms? Zijn we dan nu allemaal zware criminelen? Nee toch?
Pippa (24-12-2009 om 12:05)
Ook ik heb samen met een vriendinnetje vroeger iets uit een winkel gestolen en wat was het verschrikkelijk dat mijn vader mij meenam naar die winkel,en ik moest mijn excuus aanbieden aan die mevrouw huilen tranen met tuiten! Nooit meer gedaan dat werkte echt!
Cookie-instellingen beheren