Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

450 Kilo illegaal vuurwerk ontdekt

Toegevoegd: 23-12-2009, 19.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - Dinsdagavond heeft Politie Zeeland drie woningen en twee loodsen in Yerseke onderzocht op de aanwezigheid van illegaal vuurwerk.

In een van de woningen en de twee loodsen is ongeveer 450 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. Het gaat om zeer gevaarlijk klasse 1.1 en 1.3 vuurwerk wat afkomstig is uit België.


Er is nog niemand aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Quinten (24-12-2009 om 18:54)
Het is niet zo dat de lol er vanaf is als je het legaliseert, dan wordt juist makkelijker voor de mensen, en dan met name voor de mensen die niet dicht bij de grens wonen. Maar als je even denkt aan de vuurwerkramp moeten jullie wel snappen dat vuurwerk in huis juist heel gevaarlijk is!
CW (24-12-2009 om 10:28)
Eén Europa! Waarom eindelijk niet eens afspraken met onze zuiderburen?
Bewoonster (24-12-2009 om 10:07)
Nou van mij mogen ze al het vuurwerk afschaffen En regels zijn regels is het zo moeilijk om je daar aan te houden. Ik snap het in deze tijd niet meer.
Schietlont (24-12-2009 om 09:35)
Dat gezeur over "zwaar vuurwerk" moet eens ophouden in nederland,mensen gaan juist naar belgie om GOED en GOEDKOOP vuurwerk.. in nederland is alles verdievoudigd qwa prijs .. en nederlands vuurwerk zal ook geen schoonheidsprijs winnen maar dat flutkruit wat erin zit.. legaliseren die handel
Wouter (24-12-2009 om 09:29)
Tja, als je gaat kijken wat er in de bunker ligt bij de plaatselijke boerenbond, brezan, feestwinkel, dan maakt die paar gram niet veel meer uit, heb trouwens al meerdere ongelukken, weigeraars gezien, bij correcte handelingen van NL vuurwerk Gewoon legaliseren, dan is de lol er af.
Leo (23-12-2009 om 23:18)
Eric,crus,het vuurwerk word er niet minder gevaarlijk op,er gebeurd teveel,omdat er meer vernield word,en ongelukjes gebeuren dan dat men er plezier in heb. politie ga zo door!!
Cookie-instellingen beheren