Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto over de kop bij ongeval

Toegevoegd: 24-12-2009, 11.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER HENDIKSKINDEREN - Bij een eenzijdig ongeval op de Sinoutskerkseweg in 's Heer Hendrikskinderen is vannacht rond 00.10 uur een 19-jarige man gewond geraakt.


De 19-jarige man uit Heinkenszand is met verwondingen aan heup en been overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittende, een 19-jarige vrouw uit diezelfde plaats, was onder invloed en is ter ontnuchtering overgebracht naar Torentijd. Van haar is het rijbewijs ingenomen.

Momenteel is niet duidelijk wie de auto bestuurde. Dit wordt door de politie onderzocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maria Helena (9-9-2019 om 09:19)
Ondertussen heel wat jaren geleden, ik weet inmiddels(al een poosje) wél wat er gebeurd is en wie er heeft gereden.....
Zomaar (24-1-2013 om 02:32)
Of jullie weten allebei niet wat er is gebeurd en kunnen beter gewoon niet oordelen
Noa (24-12-2009 om 19:01)
Ben je erbij geweest? mischien heeft zij het stuur wel aangeraakt en proberen te ruilen,er leven genoeg van die oenen op dit kleine stukje aardbol
Condor (24-12-2009 om 11:56)
Is nogal wat als ze niet eens weten wie die auto bestuurde om het meisje (vrouw) haar rijbewijs in te nemen en op te sluiten in Torentijd? Is dat niet een beetje zer voortvarend? Als zij de auto heeft bestuurd, dan heb ik niks gezegd......
Cookie-instellingen beheren