Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agenten achtervolgen dronken man

Toegevoegd: 24-12-2009, 11.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Afgelopen nacht rond 03.00 uur zagen surveillerende agenten met hoge snelheid een auto wegrijden vanuit het centrum van Middelburg.


De agenten moesten moeite doen om bij de auto in de buurt te komen. Hij reed vervolgens met een snelheid die boven de 100 km/u kwam over de Schroeweg in de richting van Oost Souburg. De bestuurder negeerde een stopteken maar kon uiteindelijk in de Reggestraat in Oost Souburg staande worden gehouden.

De bestuurder, een 24-jarige Vlissinger, moest een blaastest ondergaan. Hij had bijna 2 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lapzwans (25-12-2009 om 19:17)
Wat een lompe reacties zeg ze hebben hem toch aangehouden pluimpje voor de petten boys
Kees (25-12-2009 om 10:43)
Nederland is al zo,net als amerika omdat iedereen zo een lak aan mekaar heeft dat op straat de mensen bekant over je heen lopen,het is alleen nig iets zachtaardiger hier.mensen gaan amper op je zij voor je.
Marga (25-12-2009 om 01:15)
Zuipschuiten gewoon geen 2de kans meer geven! Rijbewijs voor goed inleveren. Iemand die met drank achter het stuur kruipt doet dat de volgende keer gewoon weer. Dan wordt het vanzelf weer veiliger en veiliger op de wegen als de alcoholisten weggewerkt worden.
Francois (24-12-2009 om 22:53)
@Erik, Ik snap je wel maar gelukkig ben je niet in Amerika, daar komt de politie met hun hand op hun vuurwapen naar je auto toe zonder dat je iets ernstigs hebt gedaan. Daar rammen ze je auto als je niet stopt terwijl er nog voetgangers op de stoep lopen. Hier doen ze dat niet zo snel.
Bart K. (24-12-2009 om 21:31)
@/2 Erik: ik weet niet wat voor kwaliteiten jij agenten toe dicht ("banden lekscheten") maar mijzelf is het nog nooit gelukt om een of meer banden lek te scheten ;-)
Richard (24-12-2009 om 21:03)
Als ze dat doen gebeuren er allerlei ongelukken, de auto wordt dan namelijk onbestuurbaar en aangezien we in een ontzettend dichtbevolkt land leven kan het bijna niet anders dat er vreselijke ongelukken gaan gebeuren. Amerika heeft de ruimte daarvoor, wij niet.
Cookie-instellingen beheren