Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval op winkel

Toegevoegd: 24-12-2009, 11.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Vanmorgen vroeg rond 07.15 uur hebben onbekenden een winkel aan de Kanaalstraat in Oost Souburg overvallen.

Rond 07.15 uur kwamen drie onbekende mannen het pand binnen. De winkel was op dat moment al open. Ze bedreigden de twee medewerkers met een vuurwapen en namen de inhoud van de kassa mee.


Om welk geldbedrag het gaat is niet bekend. De medewerkers zijn niet gewond geraakt. De overvallers reden in een witte FORD met het kenteken ZJXT73. Deze auto is afkomstig van diefstal en vanmorgen aangetroffen.

De politie is op zoek naar mensen die deze auto de laatste dagen/weken hebben zien staan. Zij worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Vlissingen of te bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (25-12-2009 om 19:11)
@jeroen Er worden zat inbraken en overvallen gepleegd waarbij de buit minder is dan 100 euro. Dat ze hier uit de buurt komen of bekend zijn blijkt wel uit het feit dat ze wisten dat hier een primera zit die zo vroeg open is.
Junior (25-12-2009 om 15:47)
Vervolg jeroen. Dan is het toch ook logich dat ze op de hoogte waren. je gaat niet zonder voorbereiden een overval plegen neem ik aan.
Junior (25-12-2009 om 15:46)
@jeroen> luister hier in het berichtjehier boven staat niet dat het om honderden euros gaat. Maar men zij op de radio dat ze ook nog een stuk (of helemaal) van de kluis meegenomen hadden. Dan kom je wel snel aan honderden euro`s denk je niet? en je overvalt natuurlijk niet zomaar een winkel he.
Jeroen (25-12-2009 om 13:24)
Junior, ik bedoeld wisselgeld moet er dan honderden euro's,dan in de kassa zitten ze overvallen zomaar geen winkel met een paar man voor een paar euro,dat maakt je mij echt niet wijs,de daders waren wel degelijk op de hoogte.
Rinus en Anneke (25-12-2009 om 12:55)
Tineke en Bram, Veel sterkts tijdens de kerstdagen En hopelijk worden de daders snel gepakt.
Anoniem (24-12-2009 om 19:40)
Er worden ook overvallen gepleegd voor 'slechts' 80 euro, dus er van uit gaan dat ze wisten dat er geld was... Die jongens worden wel gepakt. Zoveel mensen op straat rond die tijd. Maar wat ontzettend jammer dat je iemand z'n kerst ff moet bederven, jammer, triest en sneu! Stoere jongens!
Cookie-instellingen beheren