Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Duizenden euro's weg na inbraak

Toegevoegd: 24-12-2009, 16.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Woensdagavond tussen 20.40 uur en 21.00 uur is er ingebroken in een woning aan Rijsenburg in Vlissingen.

Uit de woning zijn duizenden euro's en sieraden met onbekende waarde weggenomen. Er is een deur opengebroken en het totale schadebedrag is onbekend.


De politie onderzoek de inbraak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ferdinand (27-12-2009 om 15:09)
Een beetje dom hoor, Om zoon groot bedrag in huis te hebben. En dat aan ander mens door tegeef. In dees moerluk tijt dat mene wel als aan doet om aan geld te kom. Nou ik wens die mens die het geld kwijt zijn heel veel sterk toe. Gr ferdinand
Marc (26-12-2009 om 22:05)
He Erwin, Je bent wel heel erg kort door de bocht met dat soort opmerkingen. Beetje jammer dat mensen al heel snel dat soort conclussies trekken. Misschien hadden deze mensen wel een groot bedrag spaargeld in huis om een aankoop te doen. Even denken voordat je zulke uitspraken doet.
Erwin (26-12-2009 om 12:00)
Lijkt me een gevaletje van verzekering oplichting. Wie heeft er in deze tijd nog duizenden euro,s in huis. Zit er ergens toch iets los lijkt me of ze zitten in de geld problemen en proberen er zo een slag uit te slaan.
Nou (25-12-2009 om 12:10)
Vertel nooit aan iemend iets over geldzaken,en betalingen die mensen evt mischien aan de deur doen,als het kan direct wegbrengen naar de bank en vertrouw geen mens,want 1 ding ze willen van je geld! want ze hebben er vast naar staan loeren.
Zoop (25-12-2009 om 11:17)
@ tt, je leest echt teveel sprookjesboeken.
Zoop (25-12-2009 om 11:14)
Duizenden euro's en een onbekend aantal juwelen? Tjonge, ook een beetje slordig om dat zomaar wat rond te laten slingeren. maar wie weet, als je zoveel hebt dat je vast niet meer weet hoeveel en waar. Thuis geld "potten" is trouwens slecht voor de economie. Nu zit het weer in het actieve circuit.
Cookie-instellingen beheren