Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Drie verkeerscontroles in Middelburg

Toegevoegd: 25-12-2009, 10.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de nacht van donderdag op vrijdag is op drie locaties in Middelburg een verkeers- en alcoholcontrole gehouden.

De controles vonden plaats tussen 22.45 uur en 00.30 uur op de Schroeweg, de Poelendaelesingel en de Koudekerkseweg. De controlepost op de Schroeweg werd na 35 minuten opgeheven door een ongeval met letsel waarbij een fietser door een auto werd geschept op de Blauwedijk in Middelburg. In deze 35 minuten werd nog 1 bestuurder meegenomen naar het bureau vanwege openstaande boetes.


Tijdens de gehele controle werden 3 bekeuringen uitgeschreven, 1 voor het niet dragen van de gordel en 2 voor niet tonen van het rijbewijs. Er werd bij 62 bestuurders een blaastest afgenomen, 1 bestuurder had meer alcohol gedronken dan de toegestane hoeveelheid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren