Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser (16) gewond bij ongeval

Toegevoegd: 25-12-2009, 10.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij een ongeval op Het Groene Woud in Middelburg is donderdag een 16-jarige Middelburgse fietser gewond geraakt aan zijn hoofd.


Op de kruising met de Blauwedijk kwam de jongen in botsing met een personenauto bestuurd door een 26-jarige man uit Goes. Het ongeval gebeurde op de fietsoversteekplaats waar de fietser geen voorrang verleende aan de auto. De verkeerslichtinstallatie was niet in werking en dan heeft doorgaand verkeer op het Groenewoud voorrang ten opzichte van de fietsoversteekplaats.

Vanwege de verkeerscontrole in de directe omgeving was de politie snel ter plaatse en met behulp van omstanders werd de 16-jarige stabiel gelegd. Hij is daarna per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht, waar bleek dat hij hoofdletsel had opgelopen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Helaas (28-12-2009 om 19:24)
Helaas moest ik naar het ziekenhuis voor dit ongeval, ik weet niet of er iemand goed heeft opgellet, hoofdrollen zijn vaak: moe, naar huis willen met kerstavond. het regende dus zoals iedereen weet is een fietslampje net een glinstering op je ruit. tis en blijf een rot kruispunt.
Andy (27-12-2009 om 15:24)
Fietsers en auto`s negeren zo vaak de stoplichten of ze nou wel of niet werken. op dat kruispunt wordt constant door rood gereden ook al is het spekglad. valt mee dat door nog geen doden gevallen zijn
Noa (27-12-2009 om 10:56)
Niks met knipperende lichten te maken,men weet donders goed wat ong de verkeersregels zijn,maar veel mensen zijn te bedonderd zich aan de regels te houden,de gedachte van de mens? ikke ikke ikke,en dagdromen doe je thuis.
Peelander (26-12-2009 om 23:28)
erwin groot gelijk
Thera (26-12-2009 om 15:16)
Ik sluit me geheel aan bij de reactie van Erwin, ieder eigen verantwoordelijkheid en gevolgen dragen voor eigen gedrag.
Erwin (26-12-2009 om 12:04)
Wat een gezeik over verkeerslichten zeg,die fietser behoord ook net als alle andere weggebruikers de verkeersregels te kennen . steek de schuld niet op de lichten of de staat,je nog altijd zelf verantwoordelijk voor je gedrag en daar schort het bij de meeste fietsers nog wel eens aan.
Cookie-instellingen beheren